Beşiktaş Antalyaspor Maç Kadrosu : Beşiktaş - Antalyaspor İddaa Tahmini 13.06 | Banko Maçlar / Beşiktaş ile antalyaspor arasında 26 ağustos 2018 tarihinde oynanan süper lig maçına ait kadrolar, goller ve istatistikler.

Beşiktaş Antalyaspor Maç Kadrosu : Beşiktaş - Antalyaspor İddaa Tahmini 13.06 | Banko Maçlar / Beşiktaş ile antalyaspor arasında 26 ağustos 2018 tarihinde oynanan süper lig maçına ait kadrolar, goller ve istatistikler.. Dün yapılan antrenmandan sonra sakatlık geçirdi. Haftasında yarın deplasmanda antalyaspor ile karşılaşacak beşiktaş'ın maç kadrosu belli oldu. Son antrenmanda özel program dahilinde çalışan burak yılmaz ise maç kadrosuna dahil edildi. Beşiktaş'ın spor toto süper lig'in 20'nci haftasında deplasmanda antalyaspor ile oynayacağı maçın kadrosu belli oldu. Haftasında yarın antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacak beşiktaş'ın maç kadrosu belli oldu.

Galatasaray ile fenerbahçe arasında oynanacak olan derbi maç öncesi kara kartal, sahaya mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak. Maç kadrosu şu isimlerden oluştu Teknik direktör abdullah avcı maç kadrosunu açıkladı. Haftasında antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan beşiktaş'ta maç kadrosu açıklandı. Ligin lideri beşiktaş, saat 20.00'de antalyaspor'u konuk edecek.

Beşiktaş - Antalyaspor (MAÇ KADROSU)
Beşiktaş - Antalyaspor (MAÇ KADROSU) from sadeceantalyaspor.com
Haftasında yarın deplasmanda antalyaspor ile karşılaşacak beşiktaş'ın maç kadrosu belli oldu. Sakatlığı bulunan burak yılmaz kafilede yer aldı. Maç ne zaman, nerede, hangi kanalda yayınlanacak? Siyah beyazlılarda sakatlıkları süren kevin n´koudou ve oğuzhan özyakup, antalyaspor maçının kadrosunda yer almadı. Antalyaspor ile karşılaşacak beşiktaş'ın ilk 11'i merak edilirken, maç kadrosunda flaş bir gelişme yaşandı. Beşiktaş'ın süper lig'in 20'nci haftasında deplasmanda antalyaspor ile oynayacağı maçın kadrosu belli oldu. Haftasında yarın deplasmanda antalyaspor ile karşılaşacak. Son antrenmanda özel program dahilinde çalışan burak yılmaz ise maç kadrosuna dahil edildi.

Haftasında bu akşam beşiktaş antalyaspor ile karşılaşacak.

Haftasında beşiktaş antalyaspor'a konuk oluyor. Haftasında yarın antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacak beşiktaş'ın maç kadrosu belli oldu. Haftasında antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla tamamladı ve kampa girdi. Sakatlıkları düzelen burak yılmaz ve ruiz, antalyaspor maçı kadrosuna alındı. Beşiktaş'ın spor toto süper lig'in 20'nci haftasında deplasmanda antalyaspor ile oynayacağı maçın kadrosu belli oldu. Beşiktaş'ın spor toto süper lig'in 20'nci haftasında deplasmanda antalyaspor ile oynayacağı maçın kadrosu belli oldu. Spor toto süper lig'in 9. Umut nayir'in sakatlığı nedeniyle antalyaspor maçı kadrosundan çıkarıldığı beşiktaş tarafından açıklandı. Peki kimler kadroda yer alacak? Beşiktaş'ın süper lig'in 20'nci haftasında deplasmanda antalyaspor ile oynayacağı maçın kadrosu belli oldu. Teknik direktör abdullah avcı maç kadrosunu açıkladı. Haftasında yarın deplasmanda antalyaspor ile karşılaşacak beşiktaş'ın maç kadrosu belli oldu. Tolga zengin maç kadrosundan çıkarıldı.

Haftasında yarın deplasmanda antalyaspor ile karşılaşacak. Teknik direktör şenol güneş, yeni transfer shinji kagawa'yı da 21 kişilik kadroya aldı. Siyahlabeyaz | teknik direktör abdullah avcı. Teknik direktör şenol güneş, yeni transfer shinji kagawa'yı da 21 kişilik kadroya aldı. Spor toto süper lig'in 9.

Türkiye Kupası Beşiktaş'ın, Beşiktaş-Antalyaspor maç özeti ...
Türkiye Kupası Beşiktaş'ın, Beşiktaş-Antalyaspor maç özeti ... from www.aykiri.com.tr
Güneş'in belirlediği 18 kişilik müsabaka kadrosunda şu futbolcular yer aldı Galatasaray ile fenerbahçe arasında oynanacak olan derbi maç öncesi kara kartal, sahaya mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak. İşte beşiktaş'ın 21 kişilik maç kadrosu Teknik direktör abdullah avcı maç kadrosunu açıkladı. Haftasında yarın deplasmanda antalyaspor ile karşılaşacak. Teknik direktör şenol güneş, yeni transfer shinji kagawa'yı da 21 kişilik kadroya aldı. Dün yapılan antrenmandan sonra sakatlık geçirdi. Avcı'nın 21 kişilik maç kadrosunda şu isimler yer alıyor

Haftasında beşiktaş antalyaspor'a konuk oluyor.

Umut nayir'in sakatlığı nedeniyle antalyaspor maçı kadrosundan çıkarıldığı beşiktaş tarafından açıklandı. Son antrenmanda özel program dahilinde çalışan burak yılmaz ise maç kadrosuna dahil edildi. Spor toto süper lig'in 9. Antalyaspor maçı kadromuz#beşiktaş #antvbjk pic.twitter.com/xmfcqqzi0x. Beşiktaş'ın spor toto süper lig'in 20'nci haftasında deplasmanda antalyaspor ile oynayacağı maçın kadrosu belli oldu. Haftasında yarın antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacak beşiktaş'ın maç kadrosu belli oldu. Avcı'nın 21 kişilik maç kadrosunda şu isimler yer alıyor Haftasında bu akşam beşiktaş antalyaspor ile karşılaşacak. İşte beşiktaş'ın 21 kişilik maç kadrosu Galatasaray ile fenerbahçe arasında oynanacak olan derbi maç öncesi kara kartal, sahaya mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak. Haftasında antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan beşiktaş'ta maç kadrosu açıklandı. Teknik direktör abdullah avcı maç kadrosunu açıkladı. Maç kadrosu şu isimlerden oluştu

Beşiktaş ile antalyaspor arasında 26 ağustos 2018 tarihinde oynanan süper lig maçına ait kadrolar, goller ve istatistikler. Beşiktaş, antalyaspor maçında 3 isimden faydalanamadı. Haftasında yarın deplasmanda antalyaspor ile karşılaşacak beşiktaş'ın maç kadrosu belli oldu. Haftasında antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla tamamladı ve kampa girdi. Haftasında yarın antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacak beşiktaş'ın maç kadrosu belli oldu.

Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zaman? BJK Antalya maç saati
Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zaman? BJK Antalya maç saati from image.yenisafak.com
Teknik direktör abdullah avcı'nın belirlediği 21 kişilik kadroyu şu isimler oluşturuyor: Son antrenmanda özel program dahilinde çalışan burak yılmaz ise maç kadrosuna dahil edildi. Beşiktaş, yarın deplasmanda yapacağı antalyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Spor toto süper lig'in 20. Haftasında antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla tamamladı ve kampa girdi. Galatasaray ile fenerbahçe arasında oynanacak olan derbi maç öncesi kara kartal, sahaya mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak. Haftasında yarın (2 kasım) saat 20.00'de antalya stadyumu'nda antalyaspor ile karşılaşacak. Teknik direktör şenol güneş, yeni transfer shinji kagawa'yı da 21 kişilik kadroya aldı.

Güneş'in belirlediği 18 kişilik müsabaka kadrosunda şu futbolcular yer aldı

Beşiktaş teknik direktörü şenol güneş, turkcell süper kupa maçına göre ligin ilk maçında kadroda 2 değişiklik yaptı. Güneş'in belirlediği 18 kişilik müsabaka kadrosunda şu futbolcular yer aldı Maç kadrosu şu isimlerden oluştu Haftasında antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla tamamladı ve kampa girdi. Maç ne zaman, nerede, hangi kanalda yayınlanacak? Beşiktaş'ın spor toto süper lig'in 20'nci haftasında deplasmanda antalyaspor ile oynayacağı maçın kadrosu belli oldu. Teknik direktör şenol güneş, yeni transfer shinji kagawa'yı da 21 kişilik kadroya aldı. Sakatlığı bulunan burak yılmaz kafilede yer aldı. Spor toto süper lig'in 20. İşte beşiktaş'ın 21 kişilik maç kadrosu Antalyaspor ile karşılaşacak beşiktaş'ın ilk 11'i merak edilirken, maç kadrosunda flaş bir gelişme yaşandı. Haftasında yarın (2 kasım) saat 20.00'de antalya stadyumu'nda antalyaspor ile karşılaşacak. Beşiktaş'ın süper lig'in 20'nci haftasında deplasmanda antalyaspor ile oynayacağı maçın kadrosu belli oldu.

Spor toto süper lig'in 20 beşiktaş antalyaspor. Beşiktaş teknik direktörü şenol güneş, turkcell süper kupa maçına göre ligin ilk maçında kadroda 2 değişiklik yaptı.

Posting Komentar

0 Komentar